Onsdag

Tänkte börja med att citera Elin:
JAG VILL DÖ!


Jag har hunnit så långt med min processbok att jag har skrivit sidhuvud. Oj, vad duktig jag är.
Och inte kändes det bättre över att N-O sa att Mathilda hade skrivit sitt på typ 15 minuter.
Har till och med hunnit gråta en lite skvätt. Förmodligen av ren utmattning.

Han har såna jävla krav den dära Anders Bek, inte nog med att man ska lämna in det som papperskopia, den ska dessutom vara ihophäftad!!!

Ska satsa på att bli klar på en timme med processboken,
då kan jag imorgon när jag kommit hem supa mig full till O.C för att på fredag lämna in den ihophäftade papperskopian bakis!

Lördag

När jag kom hem från jobbet hade Hans plockat undan och gjort fint.
Sen blev det middag, lax och potatis. Sen hade vi ost, kex, räkor, vin kväll. Det var mysigt.
Men Hans var jätte fin och fräsch och jag var typ skabbig efter att ha jobbat en hel dag. Men... jag tror han tycker om mig ändå!

Förresten, jag har dödsångest för processboken!


Torsdag

När jag stog på busstationen kom jag på att det var helgdag idag. Då blev jag sur och gick hem och struntade i att fara till Skellefteå.
Det slutade med att Cajsa kommer hit efter tre, så jag har städat sen lunch, och sett ett avnitt av O.C. Det var inte så häftigt. Ryan föll tillbaka i sin "jag-måste-rädda-alla-stackars-tjejer-som-inte-kan-ta-hand-om-sig-själv" roll. Det är lite uttjatat.
---


Nu har Cajsa varit här, vi har ätit våfflor, spelat uno & geni, och sett på tv. En riktig Lövånger kväll med andra ord.


Helt seriöst

71883-3


Det var så här livet var menat - egentligen!

illa illa

Åh, jag mår så fruktansvärt dåligt.
Men, måste fara till skolan för att lämna in min OCH elins analys. kan inte svika elin nu!
Börjar jag inte må bättre, så far jag hem efter det!

Förresten så är min Kisse borta :(

Carina har lämnat huset.

Hm, jag inser att jag måste skaffa några tuffa bilder att lägga upp här. Annars får jag väl helt enkelt lägga upp en bild på Rachel Bilson, för det har jag rätt att göra!

Vad har hänt i mitt otroligt tråkiga liv? Ingenting, eftersom jag varken har pengar eller vänner! (och man vet ju att dessa två hör ihop) Under ungefär nästan hela lördagen såg jag Desperate housewifes. Det var roligt, men det kändes inte lika tillfredsställande som att sitta och se O.C en hel dag. Men i fredags såg faktiskt jag och Hans Batman begins, och jag tyckte typ att den var skitbra. Haha. Fast jag måste ju erkänna att varje scen som Katie Holms var med i, så kunde jag bara tänka på Tom Cruise och moderkakan!

Åh vad jag har tråkigt, jag sitter just nu och läser på Aftonbladet.se om BigBrother, JAG SER INTE ENS PÅ DET.  Ja fy fan, vad ska man säga?

Kolla den häftiga horisontella linjen!

Jag tror inte ens jag ska skriva något om veckan som varit.

Idag har jag i allafall jobbat och tjänat några kronor, det känns bra så här i efterhand men i morse kändes det rent åt helvete. Och på söndag ska jag skriva klart min dramatikanalys, om jag inte gör det idag eller imorgon men det har jag svårt att tro. I natt ska jag sova hur länge som helst, tror jag ska stiga upp typ.. 10, shit va sent! Har sovit så fruktansvärt dåligt sedan förra helgen, är helt utmattad. Men Hans hade iaf städat medans jag var och jobbade, det kändes jätte bra. Han är så snäll och duktig!

Igår när jag hoppade på bussen till Umeå, så var Kristina med på samma buss. Det var kul! Hon åkte samma buss som mig tillbaka också.

Behovet av nikotin blir förövrigt inte stillat av catch dry mini. general och rapé mini går ganska bra, men det är knapert det också. Vi får se hur länge det här kommer att funka.
JAG ÄR NIKOTINBEROENDE!!!

Tommy Tee

Håller på att städa, 
än har jag bara hunnit med disken och annat plock.
Kan varken sortera den tvättade tvätten eller packa upp väskorna.
Eftersom Hans sover, grr grr. Okej han ska jobba natt, så jag förstår!
När man städar inser man hur mycket skit man egentligen har som bara ligger där.
Deklarations pappren tillexempel, ska man ha kvar dem, eller ska man slänga dem?
Och mina största laster, sånna där lappar som sitter bak i kläder när man köper dem,
påsar i det oändliga. Varför tar man aldrig med sig påsarna från förra gången man var och handlade
så man slipper köpa nya hela tiden?

Har på mig en mörkblå kjol med vita prickar. Har svårt att tro att jag kommer ha på mig den,
bland folk. Så eventuellt frågar jag Kristina om hon vill ha den när hon kommer.
Den kommer förövrigt från min mormor!

I fredags hade jag trevligt/kul. Och nej jag tror faktiskt inte jag sa något som jag ångrade. Anna S förutspådde att alla skulle vakna på lördagsmorgonen med ångest över något de sagt. Självklart kan det bli missförstånd, men det är väl inget man inte reder ut i nyktert tillstånd?

Nu ska jag plippa fram Boondock Saints theme på iPoden! :D


Idag var det dåligt väder, men det var ändå en bra dag!

Skriver anteckningar till processboken.
Kommunikation idag? - Ja. 

På söndag kommer två av mina kära kompisar från stan till Lövånger, Emma och Kristina. Mest för att se Corps Bride. Då får man någon att samtala med!

Idag har det iaf shoppats i Umeå. Känner mig ganska så nöjd faktiskt. När jag kom hem och sa att jag hade handlat för 600kr så sa Hans - Bara?
Så jag antar att jag var snål idag då eller? Känns iaf inte som om jag lagt pengar på något DIREKT onödigt, kanske något LITE onödigt. Men, vad ska man med pengar till om inte för att spendera. 

Måste skriva om mitt spionuppdrag, kanske efter helgen? 
Blir nog Medea för mig med, när det gäller dramaanalysen. Så efter den här kursen kommer jag att vara proffs på Medea. 

Jag har tagit 12346 steg idag!

(Jag ser nästan ut som en slagen hora i min nya ögonskugga. Iofs provade jag bara hur färgen såg ut, blir förhoppningsvis finare med lite kombination av annat!)

Uno is the thing!

Idag hade vi då vårat första dramaseminarium med Bek.
Det var spännande, fast lite småjobbiga övningar bara :/

Jag har fortfande inte installerat iTunes på den nya datorn så jag dras fortfarande med samma 46 låtar som jag hade på iPoden innan datorn beslöt sig för att sluta fungera. Lagom less är jag.
Så nu ska jag eh, betala och downloada några trevliga visor.

Skall alldeles strax ta och tvätta. Jag inser mer och mer för varje dag som går vilket ofantlige tråkigt liv jag lever i Lövånger. Visserligen så hade jag roligt igår när jag och Hans roade oss med att spela Uno och Skip bo. Ärlighet varar längst har jag hört, så ibland önskar jag att vi inte hade flyttat till Lövånger utan bott kvar i stan. Fast man ska väl prova på både det ena och det andra här i livet och då inräknat att flytta till ett ställe där man inte känner någon. Det är trots allt bara 5 mil till stan.

Hoppas Elin vill shoppa i Umeå imorgon! (Jag tycker om att spendera pengar!)