tentaångest

Än har jag inte skrivit ett enda ord på min hemtenta. Tro mig när jag säger att jag har ångest över det, vaknade kl 5 och låg i sängen och hade ångest till kl 10. Jag har lovat mig själv att skriva minst 2 sidor idag, och jag får inte gå och lägga mig innan jag gjort det!  

En av våra fyra frågor ser ut så här:
"Jämför Sonja Arvids text om Wittiongmetoden med Björk/Libergs tankar om skrivande och analysera hur respektive förhållningssätt överensstämmer med lpo 94. Redogör för och reflektera dessutom över hur du vill arbeta för att stimulera och utveckla barns skrivande både innehållsligt och formmässigt."

Visst, det är ju en jätte soft fråga, eller? Saken är ju den att det är typ 3 frågor i en, och de har begränsat varje fråga till ett antal sidor, så man ska inte bara svara på frågan, utan man ska samtidigt inte svara på den, eftersom det aldrig kommer att få plats på de fjuttiga sidor man får skriva.

Ja, nu ska jag iaf gå till biblioteket och låna om några böcker som jag förmodligen kommer att behöva.

Idag har jag köpt 2 ögonskuggor till priset av 1

Idag gjorde jag något jag aldrig någonsin gjort förut!
Jag glömde (tappade) mitt insulin på bussen, men tack gud, så var Anna och Elin på bussen. Jag fick alltså igen mitt insulin, vilket var tur, eftersom jag inte har någon extra hemma. Men nu ska jag skaffa det, på stört, nämligen imorgon!

I fredags var Elin Cajsa och Kristina här och åt tårta (jag har fyllt år!) och såg Idol. Jag ska rösta på Markus varje helg nu, hur kan en övertorneåbo inte få vinna Idol 2006?

                                        Kristina och Elin
                                       Här väntar Kristina och Elin på att få äta upp min goda tårta!

Förresten, hur deprimernade är det inte med pissregn hela tiden? Den här veckan har jag gått omkring som en zombie, ungefär. Ibland är allting verkligen urtråkigt, så tråkigt att jag bara sitter och glor på Gilmore girls en halv dag. Jag måste skaffa mig en bra hobby, som går att utföra i Lövånger, eller en kompis härifrån. Det blir nog jätte lätt.

Nu ska jag ta och börja läsa Svindlande höjder av Emily Brontë. Jag tror helt ärligt att den kommer att vara jätte bra, det törs jag erkänns, trots det faktum att Elin tycker att jag är dum pga min fattiga boksmak.

(En liten hälsning till Victoria som fyllde år tre dagar före mig! Kram!)