onsdag

Igår låg jag mest i sängen, eller i soffan framför tv:n. Anledningen är att jag var väldigt förkyld.
Så förkyld att jag ringde till jobbet och sa att jag inte kunde jobba idag. Kändes schysst att ringa tidigt så de kunde ringa ut nån annan, dessutom vill man inte chansa på att det ska bli bra tills dagen efter, så man står där och hostar och snorar ner gamlingarna. Så jag är ledig idag istället för att jobba. Enbart för att kurera mig. Känns som tur är bättre idag, så jag hoppas på att jag imorgon ska känna mig ganska pigg.

På fredag ska jag och Elin se En midsommarnattsdröm på kyrkholmen. (Det är genrep) Fick två biljetter av Kristina när hon var och hälsade på i måndags. Eftersom Hans inte ville fara så tänkte jag att då måste jag fråga Elin om hon ville följa med!

Steg upp i tid till gårdagens Jarod, alltså 10.15. Sen såg jag Supernanny också, och sånna program får en att fasa över att skaffa barn lite grann. Tänk om jag inte heller kan kontrollera mina barn, tänk om jag inte har någon auktoritet? Samtidigt kan jag inte förstå att barnen kan ha så lite respekt för sina föräldrar. När jag var liten skulle jag aldrig en drömma om att spotta min mamma i ansiktet. Jag är ändå imponerad av min mamma, att i min ålder få barn och ändå vara en sån stark förälder, det visar bara att man kanske inte är en bättre förälder bara för att man är äldre. Unga mammor är också bra!

Jag har förövrigt brännt mig i pannan... i måndags... det var fint väder då!


måndag

6.30
Åh! Jag har haft den värsta natten någonsin tror jag!
Vred mig av och an hundra gånger innan jag tillslut somnade, för att 1½ timme senare vakna av att en mygga surrar mig i örat. Jag blir självklart klarvaken (och livrädd) pga den lilla myggan, Hans vaknar också när den bestämmer sig för att åka in i hans öra med. Jag stiger upp, låg ändå bara och stirrade rakt ut i rummet med lampan tänd! Hans stiger också upp, vi fikar lite och ser på TV. 1 timme senare bestämmer vi oss för att göra ett nytt försök. Just när jag släckt lampan surrar det till, jag tänder och Hans dödar myggan! Han är bäst! Men innan vi hinner släcka igen upptäcks en ny mygga, jag blir typ livrädd igen (!) och gömmer mig under täcket! Efter flera försök att döda myggan bestämmer jag mig för att stoppa in öronproppar, då kanske jag kan somna eftersom jag slipper höra odjuren. Somnar tillslut och vaknar halv 7, klarvaken med FEM stycken nya fräscha värdigt mycket kliande myggbett. Tack för det myggdjävlar!
Ska försöka sova igen, ska ta med kissen den här gången, han kan äta upp dem om de försöker igen. (Förresten, vart fan kom myggen ifrån?)

Kollade nyss på termometern iaf, det är 18 grader ute, verkar bli en toppendag, enda nackdelen är att jag inte har nån att vara med. Kanske ska messa Kristina nu medan det är gratis att messa. Eller Elin, fast jag har ingen aning om när Elin vaknar på mornarna när hon är ledig, har för mig att hon nångång sa att hon är morgontrött och sover typ halva dagen.

Nej nu ska jag käka någon frukost och sen försöka sova igen, om inte annat får jag väl sova en stund på soffan, där kanske det är myggfritt.

8.30
Nu ger jag upp. Har haft ihjäl fem myggor, och det blir ändå bara fler och fler. jag blir galen, snart tar jag livet av mig själv också. Kissen var inte mycket till hjälp, visserligen hjälpte han mig att hitta 2 myggor, men jag fick lov att döda dem, han såg typ inte ens när dom flög iväg utan han stog typ på samma ställe och trodde dom skulle komma tillbaka. Nu är det iaf 23 grader ute. Det blir med andra ord en toppen dag, förutom det faktum att jag inte sovit. Nu ska jag äta frukost! Eftersom jag inte gjorde det sist.

10.30
Jag tror jag vet var alla dessa mygg har kommit ifrån. Vi har nämligen en ventilation i sovrummet, datarummet och vardagsrummet. Jag har stängt dessa nu. Det konstiga är fortfarande att de bara farit in i sovrummet? Har iaf haft ihjäl fem stycken till nu, vi har alltså haft minst tio stycken inne. Det är för mycket. Observera att jag inte har sett en enda mygga i år förrns inatt. Har iaf städat lite nu, eftersom Kristina kommer vid halv tolv, vi ska vara ute, för det är så fint väder. Värmerapport: 25.3 (Det är i skuggan!)
Igår frågade Emma (min boss) om jag inte kunde jobba ikväll och imorgon. Då sa jag nej. Imorse var jag fruktansvärt glad över att jag sagt nej. Ska jobba heldag på onsdag, det får väl ändå räcka? Jag måste ju få slöa och vara lat ibland också.

Fredag

I onsdags var det fest hos Elin! Men...
dagen började iaf med att jag for förbi Elin och lämnade allt jag skulle dricka under kvällen,
sen var Elin så snäll att hon skjutsade mig hem till mina föräldrar där jag var ett par timmar...
för att vid 5 tiden gå tillbaka för att vi skulle gå och kolla på balen, det va trevligt! :)
Men vi stannade bara en timme ungefär sen gick vi tillbaka och började dricka och såg på O.C!
vid 7 tiden kom Anna och senare anlände även Nisse Olle, och han hade med sig sin bok, som var jätte fin! När Elins pojkvän ville sova gick vi vidare till O´learys.
För att summera kvällen: Vi hade kul (iaf jag!?)

Dagen efter var det bara att vakna klockan 10 för att kasta i sig nått att käka och sen ta bussen till Lövånger, för jag skulle jobba! På Lövångersbusstation träffade jag min boss, och hon sa att jag såg oförskämt pigg ut för att ha haft klassfest kvällen före! Jag misstänker att jag var lite små full fortfarande då för när jag skulle kliva på bussen så märkte jag i sista sekunden att jag hade tänkt använda visakortet istället för busskortet. Jag tog mig igenom kvällen iaf, och gjorde inga misstag så jag var nog nykter när jag väl jobbade! 

Nu snart om 1½ timme ska jag jobba igen, blä.

Elin om du verkligen vill (om det inte var ölen som talade) komma till Lövånger i veckan så får du gärna det, och jag är ledig måndag, tisdag, fredag, lördag och söndag!


Söndag

Har just avverkat ett 10.25 timmar långt arbetspass, på en söndag!
(pengar)

I fredags åkte jag som sagt ner till Umeå för sista gången det här läsåret. Jag och Anna tog samma buss ner för att lämna in våra (och Elins) processböcker. Vi var väl relativt nöjda med resultatet, men kan man förvänta sig det bästa så där sista dagen? Nej! När vi lämnat in våra böcker satte vi oss i café tornet och fikade. Jag fikade en räkmacka, det var gott! Sen tog vi 10.22 bussen hem igen!

Väl hemma tog jag en dusch, bytte kläder, sen bar det av till stor stan (Skellefteå). Där vi inhandlade diverse livsnödvändiga saker. Sist men inte minst, solade vi på solariet och åt på Xet.

Trots det fina vänder på lördag var jag inte utanför lägenheten förrns 16.00 på dagen. Anledningen: sallad till middagen och en daimglass. Senare åt vi grillat och drack vin! Beställde även Sleepy Hollow, den 11:e filmen i min Johnny Depp samling! (Idag har vi beställt polkagrisar från
www.polkagrisbutiken.se) Åt jordgubbar till Kopps, som gick på SVT1, kan det bli bättre? Ingen reklam.
Efter många vrid fram och tillbaka i sängen lyckades jag somna, för att idag börja jobba 06.45.
Och DET är vad jag gjort idag, jobbat sen dess!

På onsdag ska jag till Elin och dricka mig full! Det ska bli kul!!

Fredag

Jaha, då var man påväg till Umeå för sista gången.
(Fram till i höst alltså)
Än så känns det faktiskt inte som att vi har slutat, har fortfarande processboken hängade över mig. Och eftersom de blev klar igårkväll, och skall lämnas in idag, så antar jag att det är okej att tro att vi börjar skolan igen efter helgen. Processboken blev iaf på 1160 ord, jag är ganska nöjd fastän Elin skrev typ skitmycket mer.

Igår redovisade vi dramat, det gick jätte bra, jag tycker alla ska vara jätte stolta. Det är då jag iaf.

Idag ska jag fara till stan för att köpa

- Alkohol
- Kattsand
- Kanske en tröja eller så (det är vad jag vill iaf)
- Mat
- Blommor till balkongen


Men först och främst idag, skall jag lämna min papperskopia till Anders Bek.