Fiske dag

Jag och Hans for till stan i fredags för jag hade tid hos min optiker, för jag har skaffat endagslinser.
På kvällen spelade vi minigolf med Kristina, jag var överlägset sämst. Men man kan ju inte glänsa alla dagar... Vi tog med oss Kissen till stan, han kan ju verkligen inte uppföra sig.

Kissen i kylskåpet


Samma kväll kom mina släktingar från Uppsala, min farbror Jonas, faster Helena och deras två barn Olle och Björn. På lördag for vi och fiskade lax. Vi fiskade tillsammans 6 laxar. Först gick det ganska trögt, men sen fick typ jag och Olle upp var sin fisk på typ 5 minuter.

71883-6

Helena, Felix, Björn och Hans.

71883-5

Olle håvar upp Björns fisk.

En efterlängtad uppdatering.

Nu börjar det vara dags för en uppdatering.

Ni undrar säkert över var jag har gjort för super spännande saker sen sist jag skrev. Men det får ni inte veta. I Lördags var jag och Hans bjudna på grillat hos Elin och Daniel, det var gott, till och med löken var god. Sen var vi på Oleary´s en stund. Drick aldrig en slezzy, för den var jätte äcklig. Det lät gott, men det var det verkligen inte. Det blev kallt på kvällen fastän det hade varit dödsvarmt på dagen. På dagen hoppade jag och Hans i vattenspridaren, vi orkade inte fara och bada.

På söndag var vi hemma hos min morbror och moster, för min morbror P-O (Pelle) fyllde år. Vi åt tårta och spelade volleyboll, det va kul men svettigt. Sen dess har det inte hänt något förutom att jag har jobbat. Men i helgen är jag typ långledig, fredag, lördag, söndag, måndag. Tjoho. Det är även Hans sista helg på semestern, han börjar jobba på måndag igen. Då får jag kanske mer tid över till att... uppdatera bloggen.

Nu ska jag beställa nya glasögon, för mina är numera trasiga.